Musiikkiopiston Tuki ry Joutseno

Musiikkiopiston Tuki ry Joutseno on oppilaiden vanhempien ja muiden musiikinopetuksen tukijoukkojen perustama yhdistys. Yhdistys hankkii varoja mm. erilaisia tapahtumia järjestämällä. Oppilaita tuetaan soittimia hankkimalla, stipendein ja apurahoin. Yhdistys auttaa myös eri tilaisuuksien ja konserttien järjestämisessä. 

Kaipaamme yhdistyksen toimintaan mukaan porukkaa yhdessä ideoimaan, miten voisimme parhaalla tavalla tukea musiikkiopiston Joutsenon toimipisteen musisoivia lapsia ja nuoria. Aiempina vuosina on kampanjoitu Joutsenon toimipisteen säilyttämisen puolesta, järjestetty välipalaa  pajaviikolle, järjestetty tarjoilua konserteissa, pidetty arpajaisia sekä jaettu opettajien suosituksien mukaisesti stipendejä sekä palkittu ahkeria konserteissa kävijöitä. 

Liittyminen tapahtuu maksamalla perhekohtainen jäsenmaksu 12€/vuosi tilille: FI32 1250 3000 1012 37 ja ilmoittamalla sähköpostilla rahastonhoitaja Anne Jäkärälle nimi, sähköpostiosoite, perhejäsenyyteen kuuluvien jäsenten nimet ja maksupäivämäärä, anne.jakara@gmail.com. Yhteystietoja käytetään yhdistyksen asioista tiedottamiseen eikä niitä luovuteta eteenpäin. Lähettämällä tiedot hyväksyt samalla niiden lisäämisen yhdistyksen jäsenrekisteriin ja käytön kuvatun mukaisesti.

Ajatuksenne ja ideat ovat tervetulleita myös kokouksien ulkopuolella, lähettäkää sähköpostia tai soitelkaa. Meillä on myös facebook-ryhmä, jonne voi postailla vaikkapa musiikkiaiheisia menovinkkejä tai ilmoittaa soittimia myyntiin. Ryhmä löytyy nimellä: Musiikkiopiston Tuki ry Joutseno (vanhempainyhdistys).

Musiikin iloa kaikille.

Sanna Hämäläinen, puheenjohtaja
p. 050 502 0462, sanna.j.hama@gmail.com