Lappeenrannan Musiikkiopiston Oppilaiden Tuki ry


Lappeenrannan Musiikkiopiston Oppilaiden Tuki ry on tammikuussa 2015 toimintansa aloittanut yhdistys, joka tukee toiminnallaan musiikkiopistossa opiskelevia lapsia ja nuoria. Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Markus Mäkelä, rehtori Hannele Piippo-Fair, joka toimii yhdistyksen sihteerinä sekä talouspäällikkö Minna Tissari.

Keskeinen osa toimintaa on musiikkiopiston kahvion ylläpito. Tarjoamme lapsille ja nuorille mahdollisuuden kohtuuhintaiseen välipalaan usein pitkäksikin venyvän koulu- ja musiikkiopistopäivän aikana. Kahvion taloudellinen tulos pidetään vain itsensä kannattavana ja tuotevalikoima kysynnän mukaisena. Mitä enemmän kahviota käytetään, sitä paremmat mahdollisuudet on pitää hintataso kohtuullisena.

Oppilaiden Tuki hoitaa musiikkiopistolla pidettävien konserttien ja tilaisuuksien väliaika- ja tilauskahvitukset. Lisäksi hoidamme kaupunginorkesterin Lappeenranta-salissa pitämien konserttien naulakko- ja ovipalvelun. 

Tervetuloa mukaan uuden yhdistyksen jäseneksi ja samalla takaamaan musiikkiopistolla toimivan kahvion toiminnan jatkossakin. Yhdistyksen jäsenmaksu on 10€/vuosi. Ota yhteyttä opiston toimistoon, p. 0400 770 228 tai hae liittymislomake kahviosta.

HALLITUS 2017
varsinaiset jäsenetvarajäsenet
Maarit Peltoniemi, puheenjohtajaMarika Kesseli
Minna Tissari, varapuheenjohtajaMarkus Mäkelä
Terhi KolehmainenMarjukka Pola
Minna Tissari, rahastonhoitaja
Hannele Piippo-Fair, sihteeri

Kahvion varaus

Musiikkiopiston kahvila palvelee konserttien ja tapahtumien väliajalla, kun sen pituus on 20-30 min. Väliaika- ja tilauskahvituksista tulee sopia vähintään kaksi viikkoa aikaisemmin. Tilauskahvitus laskutetaan aina tilatun määrän mukaan.

Väliajattomissa tilaisuuksissa ei ole kahvitusta, ellei sitä erikseen varata. Tilauksen suuruus tulee kuitenkin olla arkisin vähintään 10 hengelle ja viikonloppuisin vähintään 20 hengelle.

Ulkopuoliset konserttien ja tilaisuuksien järjestäjät voivat vuokrata kahvilan tilat 80 euron kertamaksusta.

Varaukset ja lisätietoja antaa talouspäällikkö Minna Tissari, p. 0400 770 228 tai musiikkiopisto@lprmo.fi

  

Musiikkiopiston Tuki ry Joutseno

Musiikkiopiston Tuki ry Joutseno on oppilaiden vanhempien ja muiden musiikinopetuksen tukijoukkojen perustama yhdistys. Yhdistys hankkii varoja mm. erilaisia tapahtumia järjestämällä. Oppilaita tuetaan soittimia hankkimalla, stipendein ja apurahoin. Yhdistys auttaa myös eri tilaisuuksien ja konserttien järjestämisessä. 

HALLITUS 2017
varsinaiset jäsenet
Sanna Rantalainen, puheenjohtaja
p. 050 595 3663, sannarantalainen@outlook.com
Piia Saarinen, sihteeri
Anne Jäkärä, rahastonhoitaja
Marjut Hammarberg
Niina Kurikka
Mari Trinidad
Tuula Tyrmi

Liity jäseneksi maksamalla yhdistyksen jäsenmaksu 12€. Yksi maksu perhettä kohti riittää.

Saaja: Musiikkiopiston Tuki Joutseno r.y. Tilinumero: FI32 1250 3000 101237

Tällä summalla olet mukana tukemassa ja antamassa iloa musiikkia harrastaville joutsenolaisille lapsille. 
Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!