Helkiö-sali

Lappeenrannan toimitiloihin sisältyy noin 200-paikkainen konserttisali, joka on nimetty opiston perustajan ja ensimmäisen rehtorin musiikkineuvos Pauli Helkiön mukaan. Salin aikataulu täyttyy pääasiassa opiston omasta käytöstä. Opisto vuokraa kuitenkin salia myös ulkopuolisille konserttikäyttöön. Vapaita aikoja löytyy lähinnä viikonvaihteessa. Helkiö-salin aikatauluista ja vuokrauksesta vastaa apulaisrehtori Timo Lehtonen, puh. 0400 552 616, timo.lehtonen@lprmo.fi.

Helkiö-salin vuokraus

Tilaisuuden kesto 1 – 4 tuntia ja siihen liittyvä harjoitus- ja järjestelyaika enintään 3 tuntia

Konsertit 300€, lisätunnit 30€ / h
Muut tilaisuudet 400€, lisätunnit 40€/h
 

Vahtimestari
Opiston nimeämä vahtimestari on aina paikalla, kun ulkopuoliset käyttävät opiston tiloja. Vahtimestarin palkkakulut sivukuluineen laskutetaan aina tilojen vuokraajalta.

Salin tilat
185 kiinteää penkkiä (tai 159, jos eturivi ei ole käytössä). Lisäksi 18 "kiinteää" irtopenkkiä.
203 istumapaikkaa yhteensä.

Muut tilat ja laitteet
Salin vuokraan sisältyvät salin yhteydessä olevat lämpiö- ja varastotilat sekä salissa olevat soittimet ja muu kalustus. Soittimien virityksestä aiheutuvat kulut maksaa vuokraaja. Videotykin vuokra on 20 euroa. Muiden Av-laitteiden käytöstä laskutetaan erikseen.

Kahvio

Musiikkiopiston kahvio palvelee konserttien ja tapahtumien väliajalla. Väliaika- ja tilauskahvituksista tulee sopia tilanvarauksen yhteydessä. Kahviota hoitaa Musiikkiopiston Oppilaiden Tuki ry, puh. 0400 770 228. Tilauskahvitus laskutetaan aina tilatun henkilömäärän mukaan. Lisäksi laskutetaan tilavuokraa 60€.

Väliajattomissa tilaisuuksissa ei ole kahvitusta, ellei sitä ole erikseen varattu. Tilauksen suuruus tulee kuitenkin olla arkisin vähintään 10 hengelle ja viikonloppuisin vähintään 20 hengelle. Ulkopuoliset konserttien ja tilaisuuksien järjestäjät voivat vuokrata kahvilan tilat 60 euron kertamaksusta.