MUSKARI

Terhi Kolehmainen, p. 044 378 4561

Olen valmistunut musiikkipedagogiksi ja filosofian maisteriksi Jyväskylästä vuosituhannen alussa. Opintoja olen jatkanut hankkimalla rehtorin pätevyyden sekä viimeisimpänä valmistuin orff-pedagogiksi kesällä 2019. Opetan Lappeenrannassa musiikkiopistolla ja Sammonlahdessa, sekä kerran viikossa myös Taipalsaarella. Pidän myös päiväkotimuskareita eri päiväkodeissa. Opetan kaiken ikäisiä vauvasta vaariin, uutena ryhmänä nyt myös aikuisten musajamit. Tervetuloa mukaan, tunneilleni, joissa myös muskarilaisten vanhemmat pääsevät mukaan jammailemaan!

Matleena Parviainen, p. 044 720 0760

        Pidän muskareita, karusellitunteja sekä klarinetin soitinvalmennusta Joutsenossa ja Lappeenrannassa. Opiskelen töiden ohessa musiikkipedagogiikkaa Jyväskylän                                  ammattikorkeakoulussa. Pääaineenani on varhaisiän musiikkikasvatus ja klarinetin soitto. SOITINVALMENNUS

Harmonikka

Jääskeläinen Virve, Joutseno
Valkeajoki Päivi

Viulu/alttoviulu

Lind Riitta, Joutseno

Opetan innokkaita viulistinalkuja Joutsenon soitinvalmennusryhmissä. Lisäksi minulla on viulu- ja alttoviuluoppilaita niin Lappeenrannan kuin Joutsenonkin toimipisteissä. Johdan myös orkestereita. Mieluinen tehtäväni on ollut johtaa suurta soitinvalmennusoppilaista koostuvaa orkesteria joulu- ja kevätsoittajaisissa. Yhteisöllisyys ja yhteissoitto onkin musiikkiopistomme soitinvalmennuspolun erityispiirre alusta asti. Oppilaat pääsevät olemaan osana suurempaa kokonaisuutta tuttuja lauluja soittaessa.
Motto oppilaani sanoin: Sulaudutaan toisiin ja ei takerruta virheisiin!

Pola Marjukka

sello

Muhonen Jenny

Hirvola Iida

kantele

Kolehmainen Terhi

Piano

Niemi Ninni
Nurmiainen Emilia, Joutseno

TASKUKLARINETTI
Parviainen Matleena

HUILU
Talasmo-Haili Maikki

TENORITORVI
Palomäki Olli

TASKUTRUMPETTI
  Tuovinen Vesa

Olen tehnyt soitonopettajan ja muusikon töitä 90-luvun alusta alkaen ja valmistunut Joensuun Konservatoriosta trumpetinsoitonopettajaksi. Lasten- ja nuorten parissa työskentely on ollut minulle tavattoman merkityksellistä. Haluan ohjata lapsia musiikin ilon ja yhteismusisoinnin riemun löytämiseen ja kokemiseen.