MUSKARI

Terhi Kolehmainen, p. 044 378 4561

Olen tehnyt töitä varhaisiän musiikinopettajana reilut 10 vuotta. Opetan tällä hetkellä sekä Taipalsaarella että Lappeenrannan keskustassa musiikkiopistolla. Taipalsaarella pidän myös päiväkotimuskareita. Tervetuloa kanssani jammaammaan musiikkipolulle, ryhmissäni myös vanhemmat pääsevät soiton makuun mukaan!

Matleena Parviainen, p. 044 720 0760

Pidän muskareita Joutsenossa 0-5 -vuotiaille ja opetan karuselliryhmissä 6-8 -vuotiaita. LIsäksi vedän musiikkituokioita senioriryhmille ja tänä keväänä myös musapajoja Korvenkylän, Nuijamaan, Ylämaan kouluilla sekä Steiner-koulussa. Opiskelen töiden ohella musiikkipedagogiikkaa Jyväskylän ammattikorkeakoulussa opintopolkunani varhaismusiikkikasvatus.


SOITINVALMENNUS

Harmonikka

Jääskeläinen Virve, Joutseno
Valkeajoki Päivi

Viulu/alttoviulu

Lind Riitta, Joutseno

Opetan innokkaita viulistinalkuja Joutsenon soitinvalmennusryhmissä. Lisäksi minulla on viulu- ja alttoviuluoppilaita niin Lappeenrannan kuin Joutsenonkin toimipisteissä. Johdan myös orkestereita. Mieluinen tehtäväni on ollut johtaa suurta soitinvalmennusoppilaista koostuvaa orkesteria joulu- ja kevätsoittajaisissa. Yhteisöllisyys ja yhteissoitto onkin musiikkiopistomme soitinvalmennuspolun erityispiirre alusta asti. Oppilaat pääsevät olemaan osana suurempaa kokonaisuutta tuttuja lauluja soittaessa.
Motto oppilaani sanoin: Sulaudutaan toisiin ja ei takerruta virheisiin!

Pola Marjukka

sello

Savolainen Vappu
Syrjäläinen Susanna

kantele

Laidinen Katja

Piano

Niemi Ninni
Nurmiainen Emilia, Joutseno

Taskuklarinetti

Koskinen Anu

Taskutrumpetti

Tuovinen Vesa

Olen tehnyt soitonopettajan ja muusikon töitä 90-luvun alusta alkaen ja valmistunut Joensuun Konservatoriosta trumpetinsoitonopettajaksi. Lasten- ja nuorten parissa työskentely on ollut minulle tavattoman merkityksellistä. Haluan ohjata lapsia musiikin ilon ja yhteismusisoinnin riemun löytämiseen ja kokemiseen.