UUDET OPPILAAT LUKUVUODELLE 2019 - 20

Toimipaikat Lappeenranta, Koulukatu 36 

ja Joutseno, Keskuskatu 6


Musiikkiluokat

Uudelle Kimpisen koulun musiikkiluokalle pyrkivien valintakoe järjestettiin tiistaina 5.2.2019 musiikkiopistolla.

Muut pyrkijät

Valintakokeet pidetään Lappeenrannassa tiistaina 7.5.2019 ja maanantaina 13.5.2019 sekä Joutsenossa tiistaina 7.5.2019. 

Opettajat esittelevät soittimia soitinesittelykonsertissa Joutsenon opistolla 17.4. klo 18.30 ja Lappeenrannassa 24.4. klo 18-20.

Valintakokeisiin ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti tästä


Pyrkijät ilmoittautuvat sen toimipaikan valintakokeeseen, jossa haluavat opiskella. Oppilasvalinnat tehdään toimipaikkakohtaisesti. Oppilas ei voi muuttaa valitsemaansa opiskelupaikkaa.

Oppiaineet: huilu, oboe, klarinetti, saksofoni, käyrätorvi, trumpetti, pasuuna, baritonitorvi, tuuba, lyömäsoittimet, viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, kitara, sähkökitara, sähköbasso, kantele, harmonikka, piano, kirkkourut ja laulu.

Musiikkiopistossa annettava perus- ja musiikkiopistotason opetus on tarkoitettu pääasiallisesti kouluikäisille lapsille ja nuorille. Laulua opiskelemaan voivat pyrkiä 15 vuotta täyttäneet.

Valintakoe perustuu musikaalisuustestiin, jonka lisäksi kaikkien tulee antaa vapaavalintainen laulunäyte. Pyrkijä voi antaa soittonäytteen, jos hänellä on aikaisempia säännöllisiä soitinopintoja yli vuoden ajalta. Soittonäytteen voi antaa vain instrumentilla, jota hakee pääaineekseen. Lauluun pyrkijöiltä vaaditaan aina laulunäyte.

Valittujen nimet ilmoitetaan ma 3.6.2019 klo 12 oppilaitoksen Lappeenrannan ja Joutsenon toimipaikkojen ovissa.


Lisätietoja musiikkiopiston toimistosta p.0400 770 228.

Hannele-Piippo-Fair, rehtori